Algemene Voorwaarden

Boekingsvoorwaarden Princenjagt

Door gebruik te maken van de website, stemt u ermee in te zijn gebonden aan deze Algemene voorwaarden. Hotel Princenjagt heeft het recht deze Algemene voorwaarden op enig moment te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

Reserveringen en diensten

U kunt een kamer van Boutiquehotel Princenjagt reserveren via de website. Alle reserveringen dienen te worden gegarandeerd door middel van een creditcard die geldig is op de datum van aankomst. Niet-gegarandeerde reserveringen worden niet geaccepteerd.

Voor boekingen die worden uitgevoerd via de website gelden de op dat moment van toepassing zijnde tarieven. Boutiquehotel Princenjagt behoudt wel het recht reserveringen niet te kunnen accepteren of aanvullende voorwaarden te benoemen.

Annulering

U kunt een reservering annuleren tot 2 dagen (48 uur) voor aankomst, hierna zal 1 nacht verblijf plus toeslagen in rekening gebracht worden als de reservering niet nagekomen wordt.

Betaling

De tarieven die op de website worden vermeld, zijn inclusief btw en eventuele andere toeslagen, tenzij anders aangegeven.

In het geval van het uitblijven van (tijdige) betaling, zal uw reservering niet gegarandeerd zijn. Boutiquehotel Princenjagt kan in dat geval de dienst, gereserveerde kamer(s), weer vrijgeven voor verhuur.

Bedrijfsgegevens

Wijkstra Hospitality B.V.
KvK-nummer: 83203664
BTW-nummer: NL862768032B01